Befőzéstartósítás: fórum

Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 233 fő
  • Képek - 25 db
  • Blogbejegyzések - 13 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Befőzés-tartósítás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 233 fő
  • Képek - 25 db
  • Blogbejegyzések - 13 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Befőzés-tartósítás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 233 fő
  • Képek - 25 db
  • Blogbejegyzések - 13 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Befőzés-tartósítás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 233 fő
  • Képek - 25 db
  • Blogbejegyzések - 13 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Befőzés-tartósítás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Új téma indítása

Az itt megadottakat később nem tudod módosítani.

A téma címe legalább két, legfeljebb száz karakter hosszú lehet. Kitöltése kötelező.

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Kitöltése kötelező

A válasz legalább két, legfeljebb száz karakter hosszú lehet. Legalább két válasz kitöltése kötelező.

A válasz legalább két, legfeljebb száz karakter hosszú lehet. Legalább két válasz kitöltése kötelező.

Létrehozás után, az itt megadott szavazást változtatni már nem tudod.

Fórum

téma válaszok száma utolsó hozzászólás
bodzaszörp 5 11 éve Oláh Edina  

hittem benne ki is próbáltam , de a másikat is kipróbáltam . és nagyon finom mindkettő

Tartósítás [szavazás] 24 13 éve kocsisne ilonka  

Most már érik a szöllö tegyünk el beföttett szép csemege de lehet borszölö is csak hibátlan és kemény husu legyen Alaposan mosuk meg száritsuk meg majd ovatosan szemezük le lazán rakjuk üvegbe ne nyom

tojáslikőr 2 14 éve Balázs Éva  

Anna! Nagyon köszönöm valami hasonlóra vártam, de eddig senki nem válaszolt. Ki fogom próbálni. Ha addig nem "találkoznánk" akkor nagyon kellemes ünnepeket kívánok Neked és a családodnak. Amikor megkó

aszalás 4 14 éve Huszár Erika  

Szia Éva! Az alma aszalása engem érdekelne, írd le légyszi, hogy te hogy szoktad készíteni! Köszi!

ajvar készitése 4 14 éve [Törölt felhasználó]  

Zsuzsika! Ez nagyon finomnak tűnik el fogom készíteni!!! Köszönöm: Erzsi

Volt egy receptem ami sajnos egy költözés során elveszett. Ezzel a recepttel szinte mindent lehetett savanyítani és az a lényege, hogy nem kellett egyszerre eltenni, hanem mindig azt, ami volt. Előre el kellett készíteni a levet és utána a hozzávalókat amikor érnek, vagy olcsón be tudjuk szerezni folyamatosan lehet beletenni. Bármikor ki lehet venni belőle és lehet hozzátenni is és nem romlik meg. Ez a lé használható műanyaghordohoz, vagy akár üvegekhez is. Annyira emlékszem a leírásból, hogy vizet kellett forralni, ízesíteni majd hidegvízzel felönteni, de az arányokra sajnos nem. Ha valaki ismeri az összetételt kérem ossza meg velem, pontosabban Velünk, mert gondolom mást is érdekel. Köszi!

Sziasztok! Elnézést, hogy az oldalhoz nem illő témában írok, és ha ez sért bármilyen szabályzatot, akkor nyugodtan moderáljátok ki, vagy hagyjátok figyelmen kívül… A Szegedi Tudományegyetem végzős pszichológus hallgatója vagyok, és a segítségeteket szeretném kérni a diplomamunkámhoz. Az alábbi linken érhető el a szakdolgozatommal kapcsolatos kérdőív, amely a benyomásalkotás egyes elemeit és összefüggéseit vizsgálja. A kitöltési idő maximum 5 perc! Egy pár másodperces videofelvételt kell megtekinteni (a hölgyeknek egy férfiról, a férfiaknak egy hölgyről), és véleményt mondani, előre meghatározott kérdések mentén. http://www.kwiksurveys.com/online-survey.php?surveyID=HOINMM_59c85d22 Mindenkinek előre is nagyon-nagyon köszönöm a segítséget és boldog új évet kívánok! Anna

Narancs 0  

A narancsból ha olcsón vagy nagy mennyiséghez jutottunk akkor narancslevet szoktunk készíteni. A narancs héját és néhány egész narancsot feldaraboltunk tettünk hozzá citromot cukrot és ezt néhány napig, de lehet egy hét is vízzel leöntve egy 5 l-es befőttes üvegben tároltuk úgy, hogy a víz ellepje. Ezt követően egy fazékban addig főztük amíg a narancs héja puha nem lesz. Ekkor összeturmixoltuk és ha kellett akkor még cukroztuk. Nagyon finom üdítő. Hűtőben tárolva sokáig eltartható és ízlés szerint hígítható.

grillázs 0  

Nem közvetlenül a tartósításhoz tartozik, de a dió már lepotyogott és arra gondoltam, hogy készítek egy finom édességet. Eszembe jutott a grillázs. Még soha nem készítettem ezelőtt, bár nem tudom miért hiszen nagyon egyszerű. Egy kis vajon megkaramellizálom a cukrot és amikor már olvadt akkor beleteszem az apróra vágott diót. Egy márványlapra kiöntöm, /nekem ez nincs, de tökéletes volt egy megmaradt járólap amit előtte természetesen nagyon alaposan letisztítottam/ szépen ellapítottam egy olajozott sodrófával és azután egy szintén olajozott késsel kockákra vágtam. Amikor kihűlt nem maradt belőle semmi, mert a család pillanatok alatt megette. Most újrakeztdem. Próbáljátok ki!

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu