Befőzéstartósítás: aszalás (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 233 fő
  • Képek - 25 db
  • Blogbejegyzések - 13 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Befőzés-tartósítás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 233 fő
  • Képek - 25 db
  • Blogbejegyzések - 13 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Befőzés-tartósítás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 233 fő
  • Képek - 25 db
  • Blogbejegyzések - 13 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Befőzés-tartósítás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 233 fő
  • Képek - 25 db
  • Blogbejegyzések - 13 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Befőzés-tartósítás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

aszalás

Ezt a témát Balázs Éva indította 14 éve

Az aszalás nagyon régi módszer amit sajnos már nagyon sokan elfelejtettünk, vagy meg sem tanultunk. Szeretnék olyan leírásokat kapni amik gyümölcsök és zöldségek házilagos aszalására és tárolására vonatkoznak.

Hozzászólások eddig: 4

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

Huszár Erika üzente 14 éve

Szia Éva!
Az alma aszalása engem érdekelne, írd le légyszi, hogy te hogy szoktad készíteni! Köszi!

Válasz

Balázs Éva üzente 14 éve

Szia! Az aszalással kapcsolatban tudok neked tanácsot adni, de sajnos most nem, mert nincs rá időm. Holnap leírom. A csíráztatással nem foglalkoztam, én nem szeretem az ilyen magos, csírás ételeket. Biztos finom, de még nem is próbáltam, de megpróbálok utána nézni.

Válasz

Lelkes Bernadette üzente 14 éve

Szia Kedves Éva!

Ha van infód az aszalással kapcsolatban légyszi írd meg. Engem nagyon érdekelne. A másik a magok csíráztatása. Télen nagyon jó vitamin forrás lenne. Vettem is csíráztatót (műanyag edények) egy bio boltban, hozzá magokat is. Sajnos mind megpenészesedett, pedig mindent a leírás alapján csináltam. Ha erről tudsz vmit. hogyan kell csiráztatni, kérlek írd meg.
Köszi!

Válasz

Balázs Éva üzente 14 éve

Úgy látom az aszalás senki érdeklődését nem keltette fel. Én most kaptam aszalt almát ami a még éretlen, hullott almából készült és nagyon finom. Megjegyzem én szoktam szárítani sárgarépát, paprikát és fűszernövényeket is. Nagyon finomak. Érdemes lenne szélesebb körben is használni.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu