Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Balázs Éva indította 15 éve
Az aszalás nagyon régi módszer amit sajnos már nagyon sokan elfelejtettünk, vagy meg sem tanultunk. Szeretnék olyan leírásokat kapni amik gyümölcsök és zöldségek házilagos aszalására és tárolására vonatkoznak.
Hozzászólások eddig: 4
Huszár Erika üzente 15 éve
Szia Éva!
Az alma aszalása engem érdekelne, írd le légyszi, hogy te hogy szoktad készíteni! Köszi!
Balázs Éva üzente 15 éve
Lelkes Bernadette üzente 15 éve
Szia Kedves Éva!
Ha van infód az aszalással kapcsolatban légyszi írd meg. Engem nagyon érdekelne. A másik a magok csíráztatása. Télen nagyon jó vitamin forrás lenne. Vettem is csíráztatót (műanyag edények) egy bio boltban, hozzá magokat is. Sajnos mind megpenészesedett, pedig mindent a leírás alapján csináltam. Ha erről tudsz vmit. hogyan kell csiráztatni, kérlek írd meg.
Köszi!
Balázs Éva üzente 15 éve
Úgy látom az aszalás senki érdeklődését nem keltette fel. Én most kaptam aszalt almát ami a még éretlen, hullott almából készült és nagyon finom. Megjegyzem én szoktam szárítani sárgarépát, paprikát és fűszernövényeket is. Nagyon finomak. Érdemes lenne szélesebb körben is használni.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás