Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Balázs Éva indította 15 éve
Nem közvetlenül a tartósításhoz tartozik, de a dió már lepotyogott és arra gondoltam, hogy készítek egy finom édességet. Eszembe jutott a grillázs. Még soha nem készítettem ezelőtt, bár nem tudom miért hiszen nagyon egyszerű. Egy kis vajon megkaramellizálom a cukrot és amikor már olvadt akkor beleteszem az apróra vágott diót. Egy márványlapra kiöntöm, /nekem ez nincs, de tökéletes volt egy megmaradt járólap amit előtte természetesen nagyon alaposan letisztítottam/ szépen ellapítottam egy olajozott sodrófával és azután egy szintén olajozott késsel kockákra vágtam. Amikor kihűlt nem maradt belőle semmi, mert a család pillanatok alatt megette. Most újrakeztdem. Próbáljátok ki!
Hozzászólások eddig: 0
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás