Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás
11 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás
|
|
11 éve | Takács Nóra | 0 hozzászólás
Ittjartam.hu: szállás vélemények és étterem vélemények egy helyen. Szeretnéd kideríteni hogy melyik szállásra ildomos menned, melyik éttermekbe nem éri meg vacsorázni? Oldalunkon olyan független fogyasztók értékelését gyűjtjük össze teneked, melyek szerint könnyedén megvédheted magad a negatív tapasztalatoktól. A vendéglátásban végtelenül fontos hogy magas minőségű szolgáltatásban osztozz, ellenben lehetetlen előzőleg elhatározni, hogy a kiválónak vélt vendéglátónál, vagy hotelben kétségkívül azt nyújtják, amit előzőleg ígértek.
11 éve | Nagypál Szabina | 0 hozzászólás
Internetes ételrendelés az ország egész táján: Falatozz.hu. Pizza, haburger és egyebek országszerte. Amennyiben vidéken tartózkodik akkor a lakhelyed szerinti városban, viszont ha Budapesten ebben az esetben kerületenként is kereshetsz. Abban az esetben ha minálunk rendeled meg a fogást, ez esetben mostanság egy príma tábla számítógépet kaparinthatsz meg havi szinten. Ne hagy ki a lehetőséget, érdemes benézni és enni! Magyaros eledelek, olasz étkek és ritkaságok ugyanúgy megtalálhatók a kínálatunkban.
12 éve | Balázs Éva | 1 hozzászólás
Üdv. Mindenki!
Lassan itt az ideje a szörpök készítésének is. Az egyik klubtag kérésére- és saját magam miatt is kerestem a bodzaszörp receptjét és ekkor akadtam rá egy másik egyszerű és általam már kipróbált érdekességre.
Ez a RÓZSASZÖRP
Nagyon egyszerű és különleges.
14 éve | Balázs Éva | 1 hozzászólás
Szia Mindenki!
Kaptam egy nagyon jó receptet kovászos uborka készítéséhez. Megosztom veletek én már kipróbáltam és nekünk nagyon ízlett.
zóval Az uborkát hagyományos módon megmossuk, bevagdossuk és üvegbe helyezzük. Langyos vizet készítünk oly módon, hogy egy liter vízhet egy evőkanál sót adunk. Az üveg aljára megtiszított és felkarikázott burgonyát teszünk-legjobb az öreg burgonya-ráhelyezzük az uborkákat ami közé kaprot teszünk. A tetejére ismét karikázott burgonya és kapor kerül.
15 éve | [Törölt felhasználó] | 0 hozzászólás
15 éve | Balázs Éva | 3 hozzászólás
Aszalás
Napjainkban ismét egyre jobban terjed ez az ősrégi tartósítási mód, melynek számtalan előnye van: olcsó, nem kell hozzá más, mint napfény vagy meleg. Érdemes akármilyen kis mennyiséget is megaszalni, télen majd jó hasznát vesszük. Kisebb mennyiséget a villany- és gáztűzhelyben is jól száríthatunk. A sütőlapra pergamenpapírt fektetünk és erre terítjük a különböző szárítandókat. A sütő ajtaját résnyire hagyjuk nyitva, hogy a fajlődő gőz eltávozhasson.
15 éve | [Törölt felhasználó] | 2 hozzászólás
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás