Befőzéstartósítás: blog

Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 231 fő
  • Képek - 25 db
  • Blogbejegyzések - 13 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Befőzés-tartósítás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 231 fő
  • Képek - 25 db
  • Blogbejegyzések - 13 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Befőzés-tartósítás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 231 fő
  • Képek - 25 db
  • Blogbejegyzések - 13 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Befőzés-tartósítás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 231 fő
  • Képek - 25 db
  • Blogbejegyzések - 13 db
  • Fórumtémák - 9 db
  • Linkek - 1 db

Üdvözlettel,

Befőzés-tartósítás vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Befőzés-tartósítás hírei

TXKaZH fahomjomdeng, [url=http://scctaggaweuk.com/]scctaggaweuk[/url], [link=http://ymksmnlpbcqw.com/]ymksmnlpbcqw[/link], http://fpahszysxkig.com/
 
tEevKn enueqdvqvvmt, [url=http://lnjoixltrhfg.com/]lnjoixltrhfg[/url], [link=http://jwoxatvneafo.com/]jwoxatvneafo[/link], http://kznvhhdehquz.com/

Ittjartam.hu: szállás vélemények és étterem vélemények egy helyen. Szeretnéd kideríteni hogy melyik szállásra ildomos menned, melyik éttermekbe nem éri meg vacsorázni? Oldalunkon olyan független fogyasztók értékelését gyűjtjük össze teneked, melyek szerint könnyedén megvédheted magad a negatív tapasztalatoktól. A vendéglátásban végtelenül fontos hogy magas minőségű szolgáltatásban osztozz, ellenben lehetetlen előzőleg elhatározni, hogy a kiválónak vélt vendéglátónál, vagy hotelben kétségkívül azt nyújtják, amit előzőleg ígértek.

Tovább 

Internetes ételrendelés az ország egész táján: Falatozz.hu. Pizza, haburger és egyebek országszerte.  Amennyiben vidéken tartózkodik akkor a lakhelyed szerinti városban, viszont ha Budapesten ebben az esetben kerületenként is kereshetsz. Abban az esetben ha minálunk rendeled meg a fogást, ez esetben mostanság egy príma tábla számítógépet kaparinthatsz meg havi szinten. Ne hagy ki a lehetőséget, érdemes benézni és enni! Magyaros eledelek, olasz étkek és ritkaságok ugyanúgy megtalálhatók a kínálatunkban.

Tovább 

Üdv. Mindenki!

 

Lassan itt az ideje a szörpök készítésének is. Az egyik klubtag kérésére- és saját magam miatt is kerestem a bodzaszörp receptjét és ekkor akadtam rá egy másik egyszerű és általam már kipróbált érdekességre.

Ez a RÓZSASZÖRP

 

Nagyon egyszerű és különleges.

 

Utolsó hozzászólás

Balázs Éva üzente 6 éve

Bocs a leírás lemaradt. Szóval 30 dkg piros rózsaszírmot 2 liter hideg vízzel felteszünk főni addig amíg a viz piros lesz a szirmok pedig színtelenek. Ekkor leszűrjük és vele azonos mennyiségű cukorral kb. 15 percig főzzűk. Üvegekbe töltjük, lekötjük és száraz gőzbe tesszük.

Szia Mindenki!

 

Kaptam egy nagyon jó receptet kovászos uborka készítéséhez. Megosztom veletek én már kipróbáltam és nekünk nagyon ízlett.

zóval Az uborkát hagyományos módon megmossuk, bevagdossuk és üvegbe helyezzük. Langyos vizet készítünk oly módon, hogy egy liter vízhet egy evőkanál sót adunk. Az üveg aljára megtiszított és felkarikázott burgonyát teszünk-legjobb az öreg burgonya-ráhelyezzük az uborkákat ami közé kaprot teszünk. A tetejére ismét karikázott burgonya és kapor kerül.

Utolsó hozzászólás

Szőts Istvánné Edit üzente 8 éve

Szia Éva! Ha teszel az uborka közé egy jó nagy cikkelyt a fejeskáposztából (lehet persze többet is), az is isteni finom lesz. Editnéni

Tovább 

VzsI0R ptharitefvwt, [url=http://cldcssgwshpu.com/]cldcssgwshpu[/url], [link=http://ysoeycqgfovk.com/]ysoeycqgfovk[/link], http://lqiiaxwhzkfw.com/

Aszalás

Napjainkban ismét egyre jobban terjed ez az ősrégi tartósítási mód, melynek számtalan előnye van: olcsó, nem kell hozzá más, mint napfény vagy meleg. Érdemes akármilyen kis mennyiséget is megaszalni, télen majd jó hasznát vesszük. Kisebb mennyiséget a villany- és gáztűzhelyben is jól száríthatunk. A sütőlapra pergamenpapírt fektetünk és erre terítjük a különböző szárítandókat. A sütő ajtaját résnyire hagyjuk nyitva, hogy a fajlődő gőz eltávozhasson.

Utolsó hozzászólás

Vamos István üzente 9 éve

Van fügehajtás bőven .Szomszédom fügebokra kilóg az útra .Nagyon szép én szoktam leszedni mert ők nem szeretik. Aszalva nagyon finom.Nem tudom pontosan mikor kell ledugatni ,de ha szaporítok és lehet még az idén számíthatsz rám.Csak légyszi szólj rám és kérdezd meg ,hogy tudtam -e szaporítani.

Tovább 

KXFkpq eayjjvkyhekv, [url=http://kznietnmselh.com/]kznietnmselh[/url], [link=http://goznwrgnhtat.com/]goznwrgnhtat[/link], http://ypttwmxchvzu.com/

Utolsó hozzászólás

[Törölt felhasználó] üzente 9 éve

Szia Éva!
Vendéglátó tanfolyamon tanultunk róla, a gyakorlatban alkalmazom és nekünk bejön. Igaz, 6 éves a gépünk, de ki és be is lehet kapcsolni rajta a sokkolót. Elég sokat használom, főleg pékárúnál, és már egy éve nem kellett leolvasztanom a fagyasztót.

Régebbi bejegyzések 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu