Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Balázs Éva indította 12 éve
Volt egy receptem ami sajnos egy költözés során elveszett. Ezzel a recepttel szinte mindent lehetett savanyítani és az a lényege, hogy nem kellett egyszerre eltenni, hanem mindig azt, ami volt. Előre el kellett készíteni a levet és utána a hozzávalókat amikor érnek, vagy olcsón be tudjuk szerezni folyamatosan lehet beletenni. Bármikor ki lehet venni belőle és lehet hozzátenni is és nem romlik meg. Ez a lé használható műanyaghordohoz, vagy akár üvegekhez is.
Annyira emlékszem a leírásból, hogy vizet kellett forralni, ízesíteni majd hidegvízzel felönteni, de az arányokra sajnos nem. Ha valaki ismeri az összetételt kérem ossza meg velem, pontosabban Velünk, mert gondolom mást is érdekel. Köszi!
Hozzászólások eddig: 0
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás