Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Befőzés-tartósítás közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Befőzés-tartósítás vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Szia Mindenki!
Kaptam egy nagyon jó receptet kovászos uborka készítéséhez. Megosztom veletek én már kipróbáltam és nekünk nagyon ízlett.
zóval Az uborkát hagyományos módon megmossuk, bevagdossuk és üvegbe helyezzük. Langyos vizet készítünk oly módon, hogy egy liter vízhet egy evőkanál sót adunk. Az üveg aljára megtiszított és felkarikázott burgonyát teszünk-legjobb az öreg burgonya-ráhelyezzük az uborkákat ami közé kaprot teszünk. A tetejére ismét karikázott burgonya és kapor kerül. Az egészet felöntjük a sós lével, egy kistányérral letakarjuk és meleg helyre, napra tesszük. Nem kell bele kenyér! A leve nem zavarosodik meg és kb. két nap alatt -főleg ilyen melegben- megérik. Tegyük a hűtőbe és nagyon finom üdítő lesz a levéből.
Próbáljátok ki!
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!